|
 |
Foto |
Nazwa+ |
Cena |
Do koszyka |
|
Dietetyka pediatryczna |
26,25 zł |
|
Rok wydania 2021
Wydanie I
ISBN 978-83-7509-427-5
e-book: (4 MB)
Liczba stron: 189
Format: A4
Przekazujemy do rąk czytelników nową publikację wydaną przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach pt. Dietetyka pediatryczna pod ... |
|
Dietoprofilaktyka chorób żywieniowozależnych. ... |
Publikacja nieodpłatna do pobrania w zakładce OPEN ACCESS |
 |
Rok wydania 2017
Wydanie I
ISBN 978-83-7509-342-1
e-book (1 MB)
Liczba stron: 101
Format: A-4
Podręcznik jest przeznaczony dla studentów i absolwentów kierunków: dietetyka, zdrowie publiczne oraz ... |
|
DIETOPROFILAKTYKA CHORÓB ŻYWIENIOWOZALEŻNYCH. ... |
23,10 zł |
|
Rok wydania 2018
Wydanie I
ISBN 978-83-7509-367-4
e-book (1 MB)
Liczba stron: 93
Format: A-4
Adresatami podręcznika są studenci i absolwenci kierunków dietetyka i zdrowie publiczne. Interesujące informacje ... |
|
Diety alternatywne w poradnictwie żywieniowym |
19,95 zł |
|
Rok wydania 2022
Wydanie I
ISBN: 978-83-7509-448-0
e-book 3,00 MB
Liczba stron: 125
Format: A-4 |
|
Działalność gospodarcza przedsiębiorstw ... |
21,00 zł |
|
Rok wydania 2020
Wydanie I
ISBN: 978-83-7509-393-3
e-book (822 KB)
Liczba stron: 107
Format: A4 |
|
Interwencje psychodietetyczne w wybranych ... |
10,50 zł |
|
Rok wydania 2021
Wydanie I
ISBN 978-83-7509-434-3
e-book: (1 MB)
Liczba stron: 63
Format: A4 |
|
Jakość i bezpieczeństwo żywności |
Publikacja nieodpłatna do pobrania w zakładce OPEN ACCESS |
 |
Rok wydania 2018
Wydanie I
Rok wydania 2018
ISBN 978-83-7509-365-0
e-book (1 MB)
Format: A4
Liczba stron: 74
Podręcznik porusza problematykę jakości i bezpieczeństwa żywności w aspekcie aktualnego prawodawstwa, norm ... |
|
KUCHNIE REGIONALNE POLSKI - TRADYCJE, SMAKI, ... |
26,25 zł |
|
Rok wydania 2024
Wydanie I
ISBN: 978-83-7509-494-7
e-book 3,00 MB
Liczba stron: 81
Format: A-4
|
|
KUCHNIE ŚWIATA NA TALERZU - TRADYCJE, SMAKI, ... |
28,35 zł |
|
Rok wydania 2024
Wydanie I
ISBN: 978-83-7509-493-0
e-book 5,00 MB
Liczba stron: 110
Format: A-4 |
|
Podstawy analizy sensorycznej żywności. Skrypt ... |
15,75 zł |
|
Rok wydania 2025
Wydanie I
ISBN: 978-83-7509-500-5
e-book 2,00 MB
Liczba stron: 54
Format: A-4
|
 |
 |
Wyświetlanie od 1 do 10 (z 15 pozycji) |
Stron: 1 |
|